SUOJAA IDEASI

Teollisoikeuksien suojaamiseen liittyviä tehtäviä Suomessa ja ulkomailla yli 40 vuoden kokemuksella ja vahvalla ammattitaidolla.

Patenttitoimisto Pitkänen Oy


Patenttitoimisto Pitkänen Oy on kuopiolaisen DI Hannu Pitkäsen vuonna 1984 Kuopioon perustama patenttitoimisto. Toimistossamme teollisoikeuksien suojaamisesta vastaa pitkän linjan  ja laajan työkokemuksen omaava Eurooppa-patenttiasiamies Hannu Pitkänen, jolla on asiantuntemusta IPR-alasta  vuodesta 1979 alkaen.

Hyvät ja luottamukselliset asiakassuhteet, joihin kuuluu ehdoton salassapitovelvollisuus, ovat meille ensiarvoisen tärkeitä. Yrityksellämme on laaja kansainvälinen yhteistyöverkosto ympäri maailmaa, jonka avulla hoidamme suojaamiset ulkomailla. Asiakaskuntaamme kuuluu erikokoisia yrityksiä, julkisia organisaatioita ja yksityisiä, innovatiivisia henkilöitä.

Hyvä ja jatkuva tuotekehitys on yrityksille yhä tärkeämpi menestystekijä. Erilaiset teollisoikeudelliset suojamuodot (IPR) ovat  tärkeitä kilpailukeinoja yritysmaailmassa. Ne antavat hyvän suojan tuotekehityksen tuloksille ja varmistavat kehitysedun yritysten välisessä kilpailussa.

 

 

Varmista yksinoikeus ideoihisi - Suojaa ideasi ajoissa
 
Keksintö tai suojattu idea tuo yrityksellesi lisäarvoa