SUOJAA IDEASI

Teollisoikeuksien suojaamiseen liittyviä tehtäviä Suomessa ja ulkomailla yli 30 vuoden kokemuksella ja vahvalla ammattitaidolla.

Varoitus Patenttitoimisto Pitkänen Oy:n asiakkaille

12.11.2012 09:23

Suomessa toimii yritys nimeltä Suomen Tavaramerkkirekisteröinti Oy (STR), joka on lähettänyt myös meidän asiakkaillemme huomautuksia patenttien, patenttihakemusten ja hyödyllisyysmallien vuosimaksuista.

Maksut ja laskut ovat huomattavan korkeita. Varoitamme asiakkaitamme kyseisestä yrityksestä ja vahvistamme, että vuosimaksut, joista on sovittu asiakkaamme kanssa, ovat edelleen meidän hoidettavina ja kaikki laskut tulevat suoraan meidän yrityksestämme. Älkää siis maksako Suomen Tavaramerkkirekisteröinti Oy:n lähettämiä laskuja. Jos olette epävarmoja, ottakaa yhteyttä toimistoomme puh. 017 240 420  tai sähköpostilla patpit@patenttipitkanen.fi

Asiakkaamme ovat saaneet myös vastaavanlaisia kirjeitä useilta ulkomaisilta toimijoilta, jotka laskuttavat monikertaisia määriä normaalihintaisista patenttien, hyödyllisyysmallien, tavaramerkkien ja mallien uudistamisista ja rekisteröinnin ylläpidoista. Joten hyvät asiakkaamme, olkaa erityisen tarkkoja kyselykirjeiden ja laskujen kanssa, jotka liittyvät vuosimaksuihin ja rekisteröinnin uudistamisiin, jos ne eivät ole meidän lähettämiä. Jos olette yhtään epävarmoja, ottakaa meihin heti yhteyttä.